Lantmännen Unibake

LANTMÄNNEN UNIBAKE – Premium Burger Day Buffet

17.8.2013

Tälle esitteelle tilaus oli selkeä. Asiakaan tarve oli kohentaa hampurilaisen mainetta toimivana lounasruokana lounasta valmistaville ravintoloitsijoille. Kohderyhmänä siis ammattilaiset ja esittely ajankohtana Fastfood & Cafe –messut. Messuille sopiva esite ja konsepti siis tilattu.

Suunnittelupalaveri muutamien lounaskokkien kanssa tuotti nopeasti tulosta. Hampurilaisbuffetin tekeminen ei ole vaikeaa, kynnys uuteen on vaan monelle korkealla. Tavoitteeksi tuli luoda monipuolinen hampurilaisbuffet –konsepti sekä tämän esittelyyn tyylikäs ja informatiivinen esite. Rajasimme sisällön viiteen eri vaihtoehtoon jotka teimme mahdollisimman eri tyylisiksi. Koko suomen laaja ja erilaisia lounaita nauttiva kansa piti huomioida mahdollisimman hyvin.

Tuplapihvin megahampparista itämaiseen lohiburgeriin, buffetpöydän rakennusohjeet laadittiin värikkään taulukon muotoon, jota kaikkien kokkien olisi helppo tulkita ja soveltaa Premium Burger Day Buffet omaan ravintolaan sopivaksi. 6 sivuisen esitteen lisäksi asiakkaalle suunniteltiin ja toteutettiin toimiva osasto messuille uutuuden esittelyyn.

Comments are closed.